DE RUITER EXPERIENCE CENTER

Het De Ruiter Experience Center is een ultramoderne demokas, waar meer dan 300 tomatenrassen worden geteeld met behulp van de nieuwste technologie in zowel belichte als jaarrond omgevingen.

Telers, voorlichters en andere professionals uit de branche zélf kunnen de prestaties van de rassen van De Ruiter en collega-zaadhuizen bekijken onder deze hightech omstandigheden.

ONTWIKKELDE EXPERIENCES

  • Experience centre
  • Interactieve display
  • Mobiele display

EXPERIENCE CENTRE

Previous slide
Next slide
Play Video

INTERACTIEVE DISPLAY

Play Video

DE RUITER PRESENTEERT 'JOURNEY OF THE SEED'

DOOR CONTINU TOEGEVOEGDE WAARDE TE BIEDEN, BLIJVEN TELERS EN RETAILERS KOMEN

Een tomaat waar je binnen kunt stappen om het verhaal van zaad mee te maken.

Het scannen van een QR-code in de tomaat neemt de bezoeker mee in een reis langs het hele proces dat voorafgaat aan het uiteindelijke opkweken van een tomatenplant.

In zeven stappen wordt op innovatieve, creatieve technologische wijze de kennis gedeeld omtrent ‘de reis van het zaad’ in een unieke ‘augmented reality tour’ in de tomaat.

MOBIELE DISPLAY

Play Video

WELKE TOMAAT HEEFT UW VOORKEUR?

DE RUITER EXPERIENCE BOX

Dit is een middel dat klanten en consumenten kan helpen om het verschil te ontdekken tussen rassen, maar ook tussen verpakkingen en smaak.

They deliver beyond expectations!

It is a pleasure to work with LD team as we are always sure that any project we did, do and will do in the future will be delivered on time and with top quality! LD team think together with you and specifics of your business.

Svetlana Tokunova
Customer Marketing Manager, Bayer Crop Science

Meer weten?

Contact Rosemarie