HITACHI MEDICAL 
SOLUTIONS EUROPE

EEN MODULAIRE OPLOSSING

VOOR ALLE EU CONGRESSEN

Met zo’n 30 congressen per jaar zocht Hitachi naar een oplossing om al hun stands vanuit één look te presenteren. Displays te ontwikkelen die hergebruikt konden worden. Waarbij nagedacht wordt over design en de journey die de bezoeker beleeft op de stands. En dat voor stands met formaten van 20m2 tot en met 120m2.

Geleverde services

  • Visitor Funnel®
  • Visitor Journey®
  • Doelgroep Onderzoek
  • Operational Services

MEDIUM STANDS

LARGE STANDS

EXTRA LARGE STANDS

HITACHI EXPERIENCE

Hospitality
Hospitality
Scanruimte
Scanruimte
Previous slide
Next slide

HITACHI SCANBED

HITACHI SCANBED

HITACHI ONLINE EVENTS

Ieder jaar houdt doet Prénatal onderzoek naar de beleving die de bezoeker ervaart tijdens zijn bezoek aan hun stand. Door na de aankoop even naar 1 van de laptops te lopen, aan het onderzoek deel te nemen en je contactgegevens achter te laten. Ook zit hier nog een win-win situatie aan vast: De bezoeker ontvangt bij deelname aan het onderzoek ook nog eens korting bij een online aankoop op de website van Prénatal. Hierdoor ontvangt Prénatal niet alleen waardevolle data van hun doelgroep, maar geeft het hun ook de feedback om de beleving van hun stand nog meer te optimaliseren. En uiteraard geeft het ons de creativiteit en impuls om de stand te blijven ontwikkelen naar de behoefte van de doelgroep.

They think alike!

It’s always a pleasure to work with the team of LD. The booth is so sufficiently designed and build we are always amazed with how less people they build and finish within the build-up deadlines. An amazing team!

Romea Wallnoefer
Hitachi Medical Systems Europe

Meer weten?

Contact Dennis