9 MAANDENBEURS

PRENATAL BEHAALT PRENATAL ZIJN TARGETS

Prenatal staat jaar in jaar uit op de 9 Maandenbeurs. En uiteraard staan ze daar met een doel: Verkopen! Naast dat ze speciaal voor de 9 Maandenbeurs een unieke collectie ontwikkelen besteden wij samen met Prenatal veel aandacht aan de presentatie. De unieke beleving die hun doelgroep in de winkel ervaart, beleven ze ook op de stand. Custom made meubilair, sfeervolle verlichting + een strategische customer journey zorgt ervoor dat de doelgroep door de hele stand wil wandelen. En dat blijkt ook uit de verkoopcijfers en het onderzoek dat Prenatal altijd uitzet onder zijn bezoekers.

Geleverde services

  • Visitor Funnel®
  • Visitor Journey®
  • Doelgroep Onderzoek
  • Activatie Concept
  • Behavioural Design
  • Operational Services
Play Video

96,7% ervaart de stand als een unieke ervaring

Ieder jaar doet Prénatal onderzoek naar de beleving die de bezoeker ervaart tijdens zijn bezoek aan de stand.
Uit het onderzoek is gebleken dat maar liefst 48,7% van de bezoekers het uiterlijk van de stand goed ervaart. En maar liefst 48% de stand uitstekend. Een mooi compliment waar we zeer trots op zijn. 

Keer op keer
weer succes!

We werken al jaren tevreden samen met LD. Het team van LD is een partner, flexibel en een specialist als het gaat om beleving creëren. Dat blijkt niet alleen uit onze ervaring, ook uit de onderzoeken die we doen onder onze doelgroep.
Irene Johannes-Arendsen
Officer Branding Prenatal

Meer weten?

Contact Dennis